tirsdag 10. mars 2009

Babette, hals og bøker.

Så klarte heller ikke jeg å motstå fristelsen lenger. Måtte bare få kjøpt meg garn for å hekle Babette. Har kjøpt Østlandsgarn i seks forskjellige farger. Så gjenstår det å se hvor langt jeg kommer før jeg blir lei. Tenkte det kanskje kunne være et hytteprosjekt. Må jo ha noe å drive med der i sommer også. Kanskje jeg blir ferdig til høsten en gang. Spørs hvor mye annet som dukker opp i mellomtida da. Her er iallefall litt av den spede begynnelsen.
Halsen til snuppa er ferdig. Holder på med lue i samme garnet, men det går tregt. Liker ikke dette garnet noe særlig. Det er så himla glatt.
Har også vært på Mammuttsalg og kjøpt meg Myk Design. Var mye flott i den boka synes jeg. To bøker dumpet ned i postkassa mi i løpet av uka også. Nå skal det bli sokker. Var utrolig mange fine mønster der, men først må jeg jo prøve meg på Mitered mittens.

Her er første vott under produksjon. Bruker Mor Aase garn. Håper de blir såpass store at jeg kan tove de litt.


2 kommentarer:

  1. flotte bøker med mye inspirasjon kan jeg tenke meg :) mittered mittens mønster har keg visst liggende også, blir flotte votter dette
    ha en strålende uke

    SvarSlett
  2. Så fin jakka ble, jeg også har fått sansen for flettestrikking i forbindelse med Sylvi/dånekåpa. Koselig bøker du har fått deg, har laget mange prosjekt derfra i hodet jeg ,-)

    SvarSlett