lørdag 28. februar 2009

Central park hoodie.

Jakka er ferdig og jeg er superfornøyd. Den ble akkurat slik jeg ville. Var veldig kjapp å strikke, hadde nesten lyst til å starte på en til. Brukte bare 14 dager, men det kommer nok av at jeg elsker flettestrikking. Tok faktisk nesten like lang tid å få i knapper som å strikke. Sliter litt med å få frem den riktige fargen, men den er altså brun.


Har også heklet meg et Noe Noa skjerf. Oppskriften har jeg funnet på bloggen til BenteB. Dette er et skjerf som veldig mange inne på Hobbyboden har laget, men jeg henger alltid flere mnd etter de andre. Er veldig mange flinke og ikke minst kjappe damer der inne. Garnet hadde jeg liggende her hjemme. Det heter Linea, men tror kanskje det er noe som har gått ut av produksjon nå.


Garn er innkjøpt med tanke på ny hals og lue til snuppa, og kanskje et par nye sokker. Har aldri strikket av noen av disse garntypene. Det rosa kjentes veldig mykt og godt ut, så jeg regnet med at det ikke kom til å klø. Har nå nesten gjort ferdig halsen, men fy for et møkkagarn sier jeg. Det er jo så himla glatt. Sliter med å holde maskene på plass. Blir nok ikke kjøpt mere av dette garnet nei. Er veldig spent på det andre garnet nå. Frøya.
Er også i starfasen på et Babette-teppe. Er greit med slike arbeider som ikke krever så mye tankevirksomhet. Driver også å lurer på en tunika fra et Sandneshefte, men må gjøre ferdig noe annet småtteri først. Er ikke av den typen som orker å ha så mange prosjekter om gangen. Blir faktisk litt stresset av det jeg.
En fin kveld ønskes dere som kikker innom.

1 kommentar:

  1. Så flott jakken ble!
    Skjerfet ble også kjempefint.
    Ha en hyggelig søndag, og kos deg med det nye garnet. :0)

    SvarSlett