torsdag 12. februar 2009

Knapper og restegarn.

Knapper. I går var jeg innom på Panduro for å se om de hadde knapper. De hadde en stor pose med kjempemye kapper. Prøvde så godt jeg kunne å se om det var noen oppi der som kunne passe til vesten min. Etter å ha studert posen opp og ned en stund trodde jeg at jeg hadde funnet tre like. Da jeg kom hjem var det jammen fem stk der. De ligger til høyre på bildet. Det var utrolig mange flotte knapper oppi posen. Fint å ha til dukkeklær.
Her har knappene kommet på plass.
Har også fått brukt opp noe utrolig gammelt garn. Husker ikke hva det heter, men det er litt lurvete. Tenkte å lage et dukketeppe, men det ble ganske stort i forhold til hva jeg trodde. Det ble ca 64 x76 cm. Blir nok bra når snuppa skal pakke inn dukkene sine. Var egentlig ganske moro å hekle slik bølgemønster.

1 kommentar:

  1. Takk for fine ord om Sylvi'n min! Hyggelig at du stakk innom:-) Ser ut som om du og jeg er på samme bane når det gjelder håndarbeid; jeg har garnet til bølgeteppe liggende klart og i prosjektkøen står en shalom (er ikke vesten din også en sånn?). Så mye man skulle laget, og så liten tid..
    Hjertelig hilsen Hanne.

    SvarSlett