søndag 9. januar 2011

Godt nyttår folkens.

Må vel nesten starte med å ønske godt nyttår ettersom jeg ikke har vært her inne på nyåret. Her har vi fått masse snø på nyåret. Det er jo flott med all snøen, men den skal jo måkes vekk da og det er ikke alltid like greit.
I går litt utpå kvelden ble jeg veldig trett, da tok jeg med meg begge hundene og gikk en lang tur. Da jeg kom hjem kastet jeg meg over snøskuffa og begynte å måke. Etter en stund kom gubben ut og lurte på hvor det var blitt av meg. I natt har det kommet enda mere snø, så nå er gubben ute og måker mens jeg sitter her med veldig god samvittighet.

Denne helga er jeg med på strikkehelg inne på Hobbyboden, men tror jammen det blir litt fravær i dag. Sitter nemlig å vurderer om jeg skal ta en svensketur. Kan da også ta en tur innom mine foreldre som bor på samme vei.

Strikkeprosjektet som jeg har startet på i helga er tunika til lille snuppa i Smartgarn. Ettersom jeg ikke har strikket så veldig mye enda har jeg ikke bilde, men den skal bli sånn en gang forhåpentligvis.


Jeg var en av de som ikke skulle strikke noen julekuler, men ettersom jeg ikke hadde noe fornuftig å finne på i romjula så måtte jeg prøve jeg også. Har ikke kjøpt meg boka, men lånte den på biblioteket. De var morsomme å strikke, men er ikke sikker på hva jeg skal bruke de til.

Tre av de er strikket i Silja, mens den store er i Mor Aase.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar