onsdag 6. mai 2009

Pulsvarmere og litt til.

Ja, da er det vel bare å innrømme det. Jeg er ingen og kommer aldri til å bli en (god) blogger. Jeg beundrer alle som oppdaterer bloggene sine flere ganger i uka, noen til og med flere ganger i uka. Tenker så ofte at nå skal jeg blogge litt, men så er det så mye annet som skal gjøres at det blir med tanken. Trøster meg med at jeg blogger mest for meg selv og for moroskyld.
Alikevel så skjer det da noe på håndarbeidsfronten. Jeg har strikket to par til med pulsvarmere til dattera mi og venninna hennes som jobber i barnehage. De heter Fetching og er strikket i Superwash fra Europris.

Lua til snuppa er også ferdig. Dvs. den har vært ferdig lenge, men nå skal den endelig blogges også. Den er strikket i samme garnet som halsen som jeg har skrevet om før. Det er Viking Toppgarn. Likte ikke garnet noe særlig fordi det var så glatt, men jeg er likevel godt fornoyd med resultatet. Det ble veldig mykt og godt.
Ellers om dagen går det mest i hekling. Holder på med Babette. Det begynner å bli en del ruter nå så jeg må vel snart legge de utover slik at jeg kan se hvordan det blir. Tror nok ikke det blir så innmari stort teppe og jeg har heller ikke heklet noen av de minste lappene. De minste er på 6 omg. Har kjøpt 25 nøster med Østlandsgarn og tenkte kanskje å gi meg da de var oppbrukt. Hvis heklelysten fortsatt er stor er det vel bare å kjøpe mere garn. Vår og sommer er nemlig det samme som hekling for meg.

2 kommentarer:

  1. Så flotte pulsvarmere du har strikket. Det rosa settet med lue og hals var helt nydelig

    SvarSlett
  2. Kjempefine pulsvarmere og herlig rosa lue og hals,du har laget.

    SvarSlett