torsdag 2. april 2009

Litt småstrikking.

Nå tror jeg jammen at våren nærmer seg her også. I dag har vi hatt nydelig vær, men det skal visst bare vare frem til mandag, så det er bare å nyte mens man kan. I hagen ligger det fortsatt lassevis med snø. Tar nok en god stund før man kan nyte grønn plen her ja.
Ja, ja, ikke noe å gjøre med det....
I dag har jeg kost meg med barnebarnet på besøk. Hun bruker å være her på torsdag og fredag, og da skal jeg si det går unna. Den frøkna sitter ikke rolig lenge om gangen. I dag har vi vært ute og gått tur flere ganger. Hun elsker å se på alt som er av biler, traktorer, busser ol. Kjempenysgjerrig, men litt redd også.
Jeg har strikket et prinsessepannabånd til henne som sikkert blir fint nå utover våren. Strikket av sportsgarn fra Europris.
Ligger nå til tørk på badegulvet etter en runde i vaskemaskinen.
Ellers har jeg som mange andre måtte prøve meg på en heklet nålepute. Mønsteret fant jeg inne på bloggen til Vibbedille.

Jeg er også med på kopptuealongen på Hobbyboden, men glemmer å legge ut bilde av klutene mine. Sikkert fordi de blir tatt i bruk nesten med en gang. Dette er kluten fra mars. Strikket av noe gammelt garn jeg hadde her. Prøver å bli kvitt mest mulig av det gamle garnet mitt. Det er jo ikke mulig å oppdrive mere av det i butikken. Dette er et bomullsgarn som heter Frotolett. Vet ikke helt hvordan det er til klutbruk, men det skal testes ut nå.

Ha en fortsatt fin kveld alle som stikker innom.
2 kommentarer:

  1. Så flott pannebånd og klut.
    Og de nåleputene er så utrolig flotte! Blir nok litt påskestrikk på meg ;)

    SvarSlett